CNC bewerkingscentra - NRG serie

Bavelloni was een van de eerste machineproducenten, die geloofden in het potentieel van de CNC machine voor de glasbewerking. De eerste CNC machines werden ca. 25 jaar geleden gebouwd. Bavelloni heeft in de loop der jaren een hoogwaardige range machines ontwikkeld, die zich onderscheiden op het gebied van exclusieve oplossingen en betrouwbaarheid.

Ook voor de CNC bewerkingscentra geldt de Bavelloni productie filosofie: een extreem sterke structuur en zwaar gedimensioneerde onderdelen (geleidingen, aandrijvingen, kogelomloopspindels…) voor een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Voor vele toepassingen blijken de Bavelloni CNC bewerkingsmachines tot de beste in de markt te behoren. Dit resultaat wordt bereikt door de gereduceerde setup tijden en snelle assenbewegingen. Er wordt speciaal aandacht gegeven aan de keuze van de correcte gereedschappen en de koeling, waardoor er een zeer goede bewerkingssnelheid wordt verkregen.

Er bestaan vele exclusieve oplossingen voor de Bavelloni CNC machines. Het gepatenteerde PAV systeem, dat het mogelijk maakt om de zuigers en centreereenheden volledig automatisch op de werktafel van de machine te plaatsen. De speciale zuigers met opklapbare referentieaanslagen, waarbij het mogelijk wordt gemaakt om meerdere slijpgereedschappen op een enkele gereedschapsconus te monteren. Hierdoor wordt het aantal benodigde gereedschapswissels verminderd. Een unieke gereedschapsmeetunit (presetter), die op de machine gemonteerd is, zorgt voor een automatische meting van de gereedschappen in radius en hoogte.

 

 

 

Machines

NRG 250-3

Bavelloni NRG 250-3: De compacte basis CNC machine met 3 assen voor een maximale bewerkbare glasafmeting van 2.500x1.200 mm. De machine beschikt over een ge...
Lees verder >

NRG 330-3 en 420-3

Bavelloni NRG 330-3: CNC bewerkingscentrum met drie assen voor een maximaal bewerkbare glasafmeting van 3.300x1.700 mm, uit te breiden tot 3.700x1.700mm....
Lees verder >

NRG 330-4PJ en 420-4PJ

Bavelloni NRG 330-4PJ: CNC bewerkingscentrum met 4 assen voor een maximaal bewerkbare glasafmeting van 3.300x1.700 mm, uit te breiden tot 3.700x1.700mm. Uit...
Lees verder >

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs  !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie