Dubbeledgers met omtrekschijven - V serie

Bavelloni dubbeledgers met omtreksschijven zijn verkrijgbaar in een aantal configuraties, afhankelijk van de fabriekslayout, de maximale glasafmetingen en de gewenste productie. Een breed bereik van mogelijke opties (automatische laders en afladers, kiepbare tafels, rollen- en transfertafels) maken het mogelijk om oplossingen voor onze klanten aan te bieden.

 

Er bestaat een breed scala aan opties waarmee deze dubbeledgers kunnen worden uitgerust, te denken aan: hoekenbrekers, automatische belading, speciale spindels voor rillenbewerking etc.

De Bavelloni dubbeledgers zijn zeer geschikt indien er een hoge mate van flexibiliteit en hoge productiviteit wordt gevraagd. De machines worden zeer vak in productieomgevingen ingezet waarbij er 24/7 productie wordt verlangd, met minimale instel- en stoptijden.

De productie van dubbeledgers is steeds een zeer belangrijk onderdeel van de Bavelloni technologie geweest. Gedurende dertig jaar ervaring in deze markt, werden er honderden installaties in de gehele wereld geïnstalleerd, iedere machine exact volgens de specifieke wensen van onze klanten. De benodigde kennis werd verkregen door een zeer nauwe samenwerking met de klanten, die op een gekwalificeerde partner kunnen vertrouwen.

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs  !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie