Nieuwe Macotec gelaagde snijtafel bij Buys Glas

Publicatiedatum: 19-04-2019

Nieuwe Macotec Strato Active gelaagde glassnijtafel bij Buys Glas BV in Stramproy - geleverd door Glana Technics in Nederland 

Glana Technics presenteert trots de meest recente levering van een nieuwe gelaagde glassnijtafel van Macotec bij onze klant Buys Glas in Nederland. De firma Buys heeft gekozen voor de hoge kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid van de Macotec Strato Active 3.7 tafel. De machine werd door ons in de bestaande snijlijn geintegreerd en voldoet volledig aan de door onze klant gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en productiviteit. De hoge mate van servicegerichtheid van onze groep en de firma Macotec hebben inmiddels tot een mooie samenwerking geleid.

Meer nieuws

28
december

Overname Glaston Tools Srl door Bavelloni Spa

vername van 100% van de aandelen van Glaston Tools Srl getekend met het Finse Glaston Corporation, marktleider op het gebied van warmtebehandelende technologieën voor glas en beursgenoteerd aan de Helsinki Stock Exchange. Glaston Tools, gevestigd in het Noorditaliaanse Bregnano (CO), is gespecialiseerd in de productie en verkoop van gereedschappen voor de bewerking van vlakglas en natuursteen. Glaston Tools Srl, reeds OEM leverancier van gereedschappen voor alle Bavelloni machines, heeft een personeelsbestand van 39 mensen en behaalde in 2017 een omzet van ca.  € 5 Mio. De firmanaam is gewijzigd naar Bavelloni Tools Srl. Glaston en Bavelloni zullen hun partnerschap in de toolbusiness voortzetten door middel van distributieovereenkomsten met de Glaston-vestigingen in Mexico, Singapore en Brazilië. In de Benelux en DACH landen blijft Febac Europe BV, in nauwe samenwerking met GS Technics BV, de officiële leverancier van gereedschappen voor alle Bavelloni machines en het belangrijkste verkoopkanaal van Bavelloni Tools Srl in dit gebied. 
Lees verder >

02
oktober

Bavelloni SpA tijdens Glasstec 2018

verwelkomen. De stand van Bavelloni bevindt zich in hal 16, stand nummer C03. GS Technics zal met een aantal medewerkers tijdens deze beurs vertegenwoordigd zijn.
Lees verder >

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs 2018 !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie