Wij staan voor U klaar - ook tijdens de Corona crisis

Publicatiedatum: 20-03-2020

GS Technics BV - belangrijke informatie m.b.t. de Corona crisis

 

Geachte relatie!

GS Technics BV – We-Know-How: onze slogan die staat voor betrouwbaarheid, inventiviteit en kundigheid. Ook in deze moeilijke tijden doet ons Team er alles aan om onze klanten van de nodige service te voorzien. Wij hebben een aantal interne richtlijnen voor ons personeel opgesteld en proberen deze goed na te leven. Onze binnendienstmedewerkers werken gedeeltelijk en afwisselend van huis uit. Er is echter nog steeds een beperkte bezetting van ons kantoor en magazijn.

Momenteel ondervinden wij nog geen grote problemen met de onderdelenvoorziening, echter we monitoren dit dag voor dag. Onze vaste leveranciers werken daarin zeer goed mee, we zijn trots op de onderlinge samenwerking die ondanks de zeer grote impact (met name in Italië) rotsvast staat.

De buitendienstmedewerkers van GS Technics kunnen, rekening houdend met de geldende voorschriften en restricties in de diverse gebieden, beperkt worden ingezet. Uiteraard proberen wij storingen aan Uw machines zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen. Veel storingen kunnen wij door gebruik te maken van onze uitgebreide ervaring met alle machines, meestal van afstand oplossen.

Onze medewerkers staan graag ter beschikking; we doen er alles aan om de bereikbaarheid per telefoon en e-mail zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Uw vaste contactpersonen staan graag voor U klaar. Mocht er desondanks een probleem met de bereikbaarheid zijn, dan zijn wij mobiel bereikbaar onder: +31 (0)652715804.

Per E-mail onder info@gstechnics.nl.

Indien U nog meer vragen heeft, dan staan wij graag ter beschikking.

Met vriendelijke groet,

GS Technics BV

Meer nieuws

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs  !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie