Glana Technics BV

nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines voor glas en natuursteen

 

GS Technics BV heeft op machinegebied de nieuwe handelsmaatschappij Glana Technics BV opgericht, die als zodanig een doorontwikkeling is van de activiteiten op machinegebied.

Glana Technics BV, gevestigd in Nederlands Limburg, is een toeleverancier van bewerkingsmachines voor de vlakglas- en natuursteenindustrie.
Het werkgebied bevindt zich voornamelijk in Nederlands- en Duitstalig Europa: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Duitstalig Zwitserland.

GS Technics BV, opgericht in 2012, is een doorstart van de service-activiteiten van Bavelloni in Duits- en Nederlandstalig Europa. GS Technics focuste zich derhalve aanvankelijk op het bieden van technische service voor met name de in de markt aanwezige Bavelloni machines en de bijbehorende levering van gereedschappen en onderdelen voor die machines.

Met een team van ervaren eigen servicemonteurs, beschikt GS Technics intussen bovendien over de technische expertise voor het verlenen van service aan diverse andere merken glasbewerkingsmachines.

GS Technics BV opereert dus reeds geruime tijd in de vlakglasindustrie. Zowel Ralph Smeets als ook Roy Coonen, de eigenaren van GS Technics, beschikken ieder over tientallen jaren uitgebreide ervaring met machines, gereedschappen en aftersales service voor de glasindustrie. Ze hebben een gemeenschappelijke achtergrond binnen de Nederlandse vestiging van het Italiaanse Bavelloni. Die Nederlandse vestiging was destijds ook al verantwoordelijk voor het Nederlands- en Duitstalig werkgebied.

Mede door de uitstekende verworven reputatie van GS Technics, bereikten ons meer en meer aanvragen naar advies bij de keuze van nieuwe machines en ontstond er vanuit de markt een groeiende vraag naar nieuwe machines van hoge kwaliteit.

In 2016 werd Glana Technics BV voor de verkoop van nieuwe machines opgericht.

Inmiddels behoren een aantal gerenommeerde machinemerken tot het leveringsprogramma, waarvan Bavelloni op slijpgebied het belangrijkste merk is. Het Italiaanse Bavelloni is voormalig marktleider op machinegebied voor de vlakglasindustrie.

Nu Bavelloni sinds enkele jaren weer als zelfstandige onderneming fungeert, wordt er, mede door de groeiende verkoop van nieuwe machines door Glana Technics BV, hard aan de weg getimmerd om die leidende positie terug te veroveren.

Gezien de ferme groei in verkoop van nieuwe machines, zijn steeds meer bedrijven inmiddels overtuigd van de kracht en deskundigheid van onze groep.

Met vriendelijke groeten,

Ralph Smeets
Roy Coonen

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs  !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie