Dubbeledgers met komschijven - HE serie

De productie van dubbeledgers is steeds een zeer belangrijk onderdeel van de Bavelloni technologie geweest. Gedurende dertig jaar ervaring in deze markt, werden er honderden installaties in de gehele wereld geïnstalleerd, iedere machine exact volgens de specifieke wensen van onze klanten. De benodigde kennis werd verkregen door een zeer nauwe samenwerking met de klanten, die op een gekwalificeerde partner kunnen vertrouwen.

Bavelloni dubbeledgers zijn verkrijgbaar in een groot aantal configuraties, afhankelijk van de fabriekslayout, de maximale glasafmetingen en automatiseringsniveau. Een breed bereik van mogelijke opties (automatische laders en afladers, kiepbare tafels, rollen- en transfertafels) maken het mogelijk om oplossingen voor onze klanten aan te bieden.

 

 

 

 

Alle dubbeledger lijnen worden uitgerust met de meest geavanceerde besturings- en controlesystemen die er verkrijgbaar zijn. De besturingen zijn gebruikersvriendelijk en kunnen in de softwaresystemen van de klanten worden geintegreerd om zodoende de communicatiestroom van de productieparameters beter te doen verlopen. Alle installaties kunnen met een teleservice module worden uitgerust, zodat servicewerkzaamheden beter geregeld kunnen worden.

Er bestaat een breed scala aan opties waarmee de dubbeledgers kunnen worden uitgerust, te denken aan: gereedschapsmeting, verschillende niveaus van automatisering, hoekenbrekers, automatisch beweegbare ondersteuningsbalk etc.

In het verleden werden de dubbeledgers uitsluitend beschouwd als machines, die alleen voor serieproductie geschikt waren. Dankzij innovatieve besturingssystemen en volautomatische instellingen, is het nu mogelijk om een maximaal voordeel te behalen voor iedere productiegrootte, waarbij zeer vaak formaatwisseling plaatsvindt. De Bavelloni dubbeledgers zijn zeer geschikt indien er een hoge mate van flexibiliteit en hoge productiviteit wordt gevraagd. De machines worden zeer vak in productieomgevingen ingezet waarbij er 24/7 productie wordt verlangd, met minimale instel- en stoptijden.

 

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs  !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie