Verticale facetmachines - VB serie

De facetbewerking wordt als een van de meest moeilijke bewerkingstypes beschouwd. Facetmachines dienen zeer precies te zijn om een hoge kwaliteit facet te kunnen produceren, met hoge precisie en afmetingstoleranties van de hoeken. Bavelloni is sinds lange tijd een marktleider op dit gebied, waarbij machines worden aangeboden die een hoge productiviteit aan een hoge kwaliteit van het eindproduct koppelen.

 

 

 

De Bavelloni gepatenteerde transportketting, die bestaat uit hardmetalen kettingplaten op een geleidingssysteem zonder gebruikmaking van kogellagers zorgt voor een hoge precisie. De spindels zijn van de elektromotoren gescheiden, zodat eventuele vibraties worden voorkomen.

De Bavelloni facetmachines staan bekend om hun betrouwbaarheid, minimaal onderhoud en zeer lange levensduur. De onderhoudsvrije transportketting, het centrale smeersysteem, inloop- en uitlooparmen met rubber drukstukken die eenvoudig kunnen worden uitgewisseld zijn belangrijke kenmerken van de VB serie.

De besturingsunit van de machine heeft een touchscreen en staat voor gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en functionaliteit. De verschillende functies worden duidelijk in het beeldscherm aangegeven, er kunnen berekeningen worden uitgevoerd en de bediener krijgt een duidelijke melding indien er incorrecte waarden worden ingegeven. Er kunnen tot 99 verschillende werk configuraties worden opgeslagen. Het beeldscherm duidt de stroomconsumptie per spindel zeer precies aan.

 

Machines

VB350CN

Bavelloni VB 350-CN: verticale facetslijpmachine met 7 komschijven Glasdikte 3 ÷ 20 mm Facetbreedte max...
Lees verder >

VB350CNS

Bavelloni VB 350-CNS: verticale facetslijpmachine met 6 komschijven en 1 omtreksschijf voor de kantbewerking met C-kant. Glasd...
Lees verder >

VB500CNP

Bavelloni VB 500-CNP: verticale facetslijpmachine met 12 komschijven voor de facetbewerking en kantbewerking (vlak met zoom). Glasd...
Lees verder >

VB500CNS

Bavelloni VB 500-CNS: verticale facetslijpmachine met 10 komschijven voor facet en 2 omtreksschijven voor kantbewerking met C-kant. ...
Lees verder >

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs  !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie