Verticale kantenslijpmachines - VE serie

De VE machineserie is de meest recente ontwikkeling op het gebied van verticale kantbewerkingsmachines en staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van het eindproduct. Vanuit de ervaring die Bavelloni gedurende 70 jaar ontwikkeling heeft opgedaan,  zijn de verticale glasbewerkingsmachines van de VE serie in verschillende configuraties beschikbaar. Dit om aan de behoefte van vele glasfabrikanten te kunnen voldoen.

Enkele specifieke kenmerken:

Resulterend uit een langdurig materiaalonderzoek, gebruikt de Bavelloni klemketting een geleidingssysteem zonder kogellagers, dat zeer nauwkeurig en onderhoudsvriendelijk is.

De spindels worden d.m.v. een aandrijfriem door de elektromotoren aangedreven, zodat vibraties worden voorkomen en een uitstekende slijpkwaliteit kan worden verkregen.

 

Er wordt gebruik gemaakt van een centraal smeersysteem voor de automatische smering van de geleidingen en ketting. De inloop- en uitloopkettingen worden uitgevoerd met rubber drukstukken, die eenvoudig kunnen worden uitgewisseld.

De besturingsunit van de machine heeft een touchscreen en staat voor gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en functionaliteit. De verschillende functies worden duidelijk in het beeldscherm aangegeven, er worden bovendien statistieken aangegeven m.b.t. productie en de verschillende onderhoudsintervallen worden in het beeldscherm aangeduid.

De Bavelloni rechtlijnige slijpmachines kunnen worden uitgebreid met een aantal opties. Enkele voorbeelden daarvan zijn inloop- en uitloopverlengingen en verhoogd rek, cerium polijstoptie, teleservice modules en een wasmachine gemonteerd op de uitloop. Tevens kan er een compacte waterzuivering mee geintegreerd worden.

Machines

VE350 6

Bavelloni VE 350-6 verticale slijpmachine met 6 komschijven. Glasdikte 3 ÷ 35 mm Minimale glasafmetingen stroken hoogt...
Lees verder >

VE350 8

Bavelloni VE 350-8: verticale kantenslijpmachine met 8 komschijven Glasdikte 3 ÷ 40 mm Minimale glasafmetingen stroken...
Lees verder >

VE350 9C

Bavelloni VE 350-9C: verticale kantenslijpmachine met 9 komschijven en hoekenslijper Glasdikte 3 ÷ 40 mm Minimale...
Lees verder >

VE350 11

Bavelloni VE 350-11: verticale kantenslijpmachine met 11 komschijven Glasdikte 3 ÷ 40 mm Minimale glasafmetingen ...
Lees verder >

VE500 11

Bavelloni VE 500-11: verticale kantenslijpmachine met 11 komschijven met dubbele aandrijving voor een maximaal glasgewicht van 350 kg/m. ...
Lees verder >

VE500-V10

Bavelloni VE 500-V10: verticale verstekslijpmachine met 10 komschijven Glasdikte 3 ÷ 51 mm Minimale glasafmetinge...
Lees verder >

VE500-V14

Bavelloni VE 500-V14: verticale verstekslijpmachine met 14 komschijven Glasdikte 3 ÷ 51 mm Minimale glasafmetinge...
Lees verder >

Bedankt voor Uw bezoek tijdens de Glasstec beurs  !

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de Glasstec en de gesprekken die wij met u mochten voeren op de stands van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen en waar we mee samenwerken.

Wij waarderen het zeer dat u zich de tijd heeft genomen voor ons en hopen dat uw bezoek een interessante ervaring was.

Meer informatie